Погода в Полтаві

ЮНІСЕФ надав 3 млн доларів для підтримки 1000 опорних шкіл по всій Україні

У межах ініціативи «Спільно до навчання» 1000 опорних шкіл отримали по 3000 доларів у гривневому еквіваленті для підтримки освітнього процесу. Ціль фінансування – додатково підтримати школи у організації безперервного навчання дітей у цьому навчальному році.

Одноразовий грант має допомогти опорним школам забезпечувати навчальний процес. Усе – щоби звести до мінімуму будь-які перерви в навчанні дітей цього навчального року.

Грошову допомогу можна використовувати на:

  • підтримувальні дрібні ремонтні роботи у школах, такі як фарбування, ремонт і заміна вікон, меблів, електрики, сантехніки тощо;
  • підготовку до зимового періоду: закупівлю обігрівачів для школи, ковдр, генераторів, палива; покриття незначних транспортних витрат на забезпечення процесу придбання тощо;
  • придбання навчально-методичних матеріалів: підручників, канцелярського приладдя, обладнання для Інтернету, книг для читання, меблів, паперу і чорнил для принтерів для друку навчальних матеріалів, гарнітури, веб-камер, інтерактивні дошки/екрани, матеріали для дошкільних заходів тощо.