Погода в Полтаві

4 травня 2022 року відбулася відео нарада голів територіальних організацій Профспілки

 Полтавська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України згуртувалася аби продовжувати свою основну діяльність, а також гуманітарну й волонтерську допомогу в умовах режиму воєнного стану. Це стало головним питанням  онлайн-наради голів членських організацій.

Голова  Григорій Шумейко окреслив поточну ситуацію в галузі освіти та дії Профспілки. Роз’яснення щодо  оплати праці працівників в умовах воєнного стану надала Ольга Неділько – начальник планово-фінансової роботи – головний бухгалтер комунальної установи «Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів» Полтавської обласної ради.

     Обговорені та проаналізовані актуальні питання трудового законодавства на сучасному етапі завідувачкою відділу з правових питань обкому Профспілки Мариною Олефіренко.

     На виконанні основних положень фінансово-господарської діяльністі в профспілкових організаціях в умовах воєнного стану наголосила Олена  Чмельова – головний бухгалтер обкому Профспілки.

     Висновок один – організація, як і уся країна, працює задля наближення перемоги та миру. Від персональної підтримки до матеріальної та психологічної допомоги, від прихистку на день до виконання основних завдань – навчати та виховувати нові покоління.