Погода в Полтаві

Дні обкому Профспілки у Гадяцькому районі.

       Відповідно плану роботи обласної організації Профспілки працівників освіти і науки 28 березня 2019 року був проведений семінар-навчання з керівниками закладів, головами первинних профспілкових організацій району та ОТГ.
     Наталія Скиба – заступник голови обкому Профспілки, аналізуючи діяльність Профспілки за 2018 рік та I квартал 2019 року, акцентувала увагу присутніх на активних діях Центрального та обласного комітету Профспілки, які проводять постійну і наполегливу роботу щодо дотримання статутних вимог у впровадженні профспілкових ідей,  відстоюванні трудових, соціально-економічних прав та інтересів  спілчан на місцях.
     Марина Олефіренко – завідувач відділу з правових питань дала роз’яснення про дотримання трудового законодавства в умовах децентралізації та реформування освіти. Ознайомила з проектом Закону України «Про повну загальну середню освіту», зупинилась на питаннях колективно-договірного процесу.
    Любов Нерозя – головний фахівець з профспілкової діяльності  висвітлила питання щодо вдосконалення роботи профорганізацій усіх структурних ланок у ході звітно-виборної кампанії  2019 року, ознайомила зі змінами в законодавстві з охорони праці.
    Фахівцями обкому Профспілки були надані відповіді на запитання учасників семінару.

prof gadiyach