Погода в Полтаві

На контролі соціально-економічний захист членів профспілки.

    В роботі пленуму взяли участь заступник Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Галина Власюк.
    У своїх виступах  заступник  обласної організації Профспілки Наталія Скиба та заступник Департаменту освіти і науки Галина Власюк проінформували учасників пленуму про виконання  взятих сторонами зобов’язань угоди.
    З питаннями підсумків роботи VIII з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України, який відбувся 17 листопада 2015 року в м. Києві виступив голова обласної організації Профспілки Григорій Шумейко. Він окреслив  членам пленуму основні  тези доповіді голови ЦК Профспілки Георгія Труханова, наголосив на досягненнях і проблемах захисту прав та соціально-економічних інтересів спілчан впродовж звітного періоду.  Довів до відома присутніх зміст заяв делегатів VIII з’їзду до народних депутатів України, парламентських фракцій, комітетів Верховної Ради України.
    Учасники пленуму обрали делегатів на VIII з’їзд ФПУ та делегатів на XXV конференцію Полтавської облпрофради, продовжили дію угоди між Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та обкомом Профспілки працівників освіти і науки  до прийняття Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки та ЦК Профспілки.

foto con1 foto con1 foto con1 foto con1
foto con1 foto con1 foto con1