Погода в Полтаві

Cемінар – навчання голів районних, міських та первинних організацій

   Роботу семінару розпочав голова обласної організації Профспілки Г.І.Шумейко. У своєму виступі Григорій Іванович акцентував увагу про роль Профспілки у сучасних умовах, ознайомив учасників семінару з матеріалами IX пленуму ЦК Профспілки.
    З питань соціально-економічних прав працівників освіти виступила заступник голови Н.В.Скиба, яка дала роз’яснення щодо використання державної освітньої субвенції, індексації  грошових доходів населення, атестації педагогічних працівників, тощо.
    Головний спеціаліст з правових питань М.А.Олефіренко ознайомила з поточними питаннями  трудового законодавства.
    Про оздоровлення членів профспілки та їх дітей розповіли Г.І.Шумейко, О.І.Чмельова – головний бухгалтер обкому Профспілки та М.І.Невмержицький – голова Решетиліського райкому Профспілки.
    У роботі семінару взяли участь: начальник управління Пенсійного фонду України в Київському районі м. Полтави Л.О. Смотрицька та начальник відділу грошових виплат та компенсацій, субсидій і пільг Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації Т.Л.Федіна.
    Апаратом комітету обласної організації для використання в роботі були підготовлені листи – роз’яснення різних Міністерств України, звернення, методичні рекомендації.
    На завершення учасники семінару мали можливість поспілкуватися та отримати відповіді на запитання.

kino2