Погода в Полтаві

Девіз 2015 року

    У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом – «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».
    Характерною особливістю сучасного виробництва в Україні є наявність шкідливих і небезпечних умов праці.
    Тому проблема збереження здоров’я і життя працездатних громадян має особливе значення, а тематика Дня охорони праці у 2015 році, є як ніколи, актуальною.
    Культура охорони праці – це створення чітко сформульованої системи прав, обов’язків та сфер відповідальності, де принцип профілактики має найвищий пріоритет.
    У першу чергу мова йде про ставлення уряду, роботодавців та працівників до питань охорони праці, їх налаштування на роботу без нещасних випадків.
    Досягнути такої узгодженої політики можна шляхом спільного формування та розвитку культури охорони праці через впровадження превентивних заходів, головний девіз яких: зацікавити, навчити, зробити питання охорони праці звичною та невід’ємною складовою нашого життя.
    Саме тому Організаційний комітет звертається до всіх працівників, роботодавців, сьогоднішніх та майбутніх, громадськості й наголошує на необхідності пам’ятати, що людське життя – це найвища соціальна цінність, і ніякими обставинами не можна виправдати смерті людини.
    Завантажити звернення та план заходів