Погода в Полтаві

Навчання для новообраних профспілкових лідерів.

 

       Розпочав семінар голова обласної організації Профспілки Григорій Шумейко.

     Головна тема  виступу – організація ефективної роботи профспілкових організацій, взаємодія соціальних партнерів на різних рівнях, обговорив з новообраними профспілковими лідерами значення Галузевої, територіальних угод та колективних договорів.

    Наталія Скиба – заступник голови розглянула разом з учасниками широкий спектр питань соціально-економічного захисту працівників освіти.
    Дуже важливим навчальним блоком кожного семінару є питання правозахисної роботи та контролю за дотриманням трудового законодавства. З даним питанням слухачів ознайомила, а також відповіла на запитання Марина Олефіренко – головний спеціаліст з правових питань.
    Профспілкові лідери поповнили свій багаж знань інформацією щодо проведення фінансової та організаційно-масової роботи в організаціях. Відповідні заняття провели – головний бухгалтер Олена Чмельова та провідний спеціаліст Любов Нерозя.
    На допомогу в роботі новообраним головам міських і районних комітетів  Профспілки працівниками обкому були підготовлені методичні рекомендації з різних напрямків роботи.

tut1 tut2