Пошук

Погода в Полтаві

13 червня 2023 року відбулося чергове засідання президії комітету Полтавської обласної організації Профспілки

     Воєнний час вніс значні корективи у функціонування освітянської галузі, змінив умови роботи виборних органів, але незмінними залишаються пріоритети діяльності Профспілки – відстоювання трудових прав та соціально-економічних інтересів спілчан. Дане питання було основним в обговоренні на засіданні президії. За підсумками навчального року, профспілковими лідерами були проаналізовані ситуації і обставини продиктовані змінами в трудовому законодавстві, реформуванням системи освіти, її фінансовим забезпеченням, повноваженнями органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій.

  Також члени президії обговорили та прийняли відповідні рішення про нагородження профспілкового активу, надання матеріальної допомоги спілчанам, придбання путівок у санаторно-курортні заклади для членів Профспілки та їхніх дітей влітку 2023 року.

  Враховуючи особливості тактики дій у поточній суспільно-політичній ситуації в умовах воєнного стану, задля подальшої організації роботи обласного комітету - затверджений план основних заходів на ІІ півріччя.

    Приємною частиною засідання стало нагородження члена президії, голови Територіальної організації Профспілки у Хорольській міській територіальній громаді Рябухіної Інни Миколаївни Почесною грамотою Полтавської обласної ради профспілок з нагоди особистого ювілею.